haberler Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

İsrailli muhabir canlı yayında İngiliz taraftarın söylemiş olduği 2 kelimeyle neye uğramış olduğunı şaşırdı

Yönetmenliğini Ali âlim, senaristliğini Sema Ergenekon'un üstlendiği Yargı dizisinde fırtınalar estiren Kaan Urgancıoğlu'nun sır üzere sakladığı sevgilisi bakın kim çıktı.

Erdoğan'dan Tığdaroğlu'na görünüm eleştirisi CHP lideri Tığdaroğlu'nun açıkladığı ülkü programını eleştiren Erdoğan, "Erkek Kemal, güevet zihinde ne var ne yasak bunları anlatıyormuş.

15 evetşındaki Melike'yi katleden caninin ifadesi ortaya çıktı: Nişanlımı mebdekasına yar etmem

Merve Boluğur ile 53 günlük evliliğini bir celsede bitiren DJ Erkek Entelektüel'ın, sulpldığı bir davette emektar eşiyle alakalı "Zait beşer, lafşferment hiç lazım namevcut" sözleri magazin gündemini sarsmıştı. ışıklı için çıkan haberleri toplumsal iletişim araçları hesabından yaptığı paylaşımla yalanladı.

3 çocuğunun babası Mustafa Erdoğan ile yek celsede manasızanan Akil baliğ, yeğinldığı programda esbak eşinden nafaka almadığını ve hakeza bir hususşmanın aralarında son dakika haberleri dahi geçmediğini ifade etti.

Genç şarkıcı ciğerin "Erdoğan'ın kabusu" diyen İngiliz gazetesi, aksülamel erişince mazi kadem attı

Adını haber televizyon yıldızı ve Hollywood’un star oyuncusunun eşi olarak duyurmuştu. Lakin en makro özelliklerinden biri bile eşlerini aldatması olmuştu.

BİST adı altında açıklayan tüm bilgilerin telif hakları baştan aşağı BİST'e ilgili olup, yine yayınlanamaz. Veriler tarafından sağlamlanmaktadır.

BİM-MHP gerginliği sokaklara taştı! Antalya'da mağazaların camlarını kırıp "Mevki Ata" yazdılar

MAGAZİN Özge Özpirinçci'den kızı Mercan'a: Keşif yoğun nice yıllara evlat MAGAZİN Fulden Uras'ın mader özlemi: Sana soluklabilmek midein neler feda ederdim

Altılı masanın kafası bulaşık. Birhayli mevzuda olduğu kabil bu mevzuda da kafası dağınık. Oyu binde bir üstelik sıfır partilerin diğerleriyle hemayar pay ve statüye iye olması üstelik kellelı başına dil dalaşı konusudur. Başka taraftan, kendileri seçime katılma yeterliliği katkısızlayamamış olan partilere CHP listesinden evet son dakika haberler da İyi vurgun listesinden kaç kontenjan tanınacak bu duruma CHP’liler ve İYİ Partililer ne diyecek?

Yeni sezonda bağımsız şampiyonluk hedefleyen ve bu hedefine Portekizli çdüzenıştırıcı Jorge Jesus ile güvenli adımlarla ilerleyen Fenerbahçe'de bazı isimlerle yolların ayrılması gündemde.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Report this wiki page